Ви є тут

Mycond офіційно в Польщі: Warsaw HVAC Expo!

Відбулася перша едиція виставки Warsaw HVAC Expo 2023 в одному з найбільших виставкових центрів Польщі – Ptak Warsaw Expo.

 

 

Компанія Aclima взяла участь у виставці Warsaw HVAC Expo 2023, унікальному, найбільшому заході в Польщі, який поєднав виробників систем опалення, вентиляції та кондиціюнування. Тут було представлено широкий спектр виробників, дистриб’юторів кліматичного обладнання. Представники компанії отримали унікальну можливість дізнатися щодо останніх тенденцій галузі та ринку, встановити ділові контакти. 

 

Компанія Aclima вперше взяла участь у виставці в Європі з британським брендом MYCOND –  і це був абсолютний успіх! Відвідувачі виявили зацікавлення новим брендом, який з’явився на ринку Польщі. Стенд MYCOND викликав позитивні відгуки.  

 

 

Відвідувачів зацікавила не лише обладнання, а й бачення оформлення та безпосередньо дизайн стенду, на якому було представлено теплові насоси, чилери, осушувачі, фанкойли, системи клімат-контролю. 

 

 

Зокрема, найбільшого зацікавлення отримали нові теплові насоси серії BeeSmart від MYCOND, що максимально ефективно використовує безкоштовну енергію навколишнього повітря, щоб зробити будинок комфортним як взимку, так і влітку. 

Завдяки багатофункціональному регулятору з кольоровим сенсорним екраном керування всією системою відбувається надзвичайно просто та легко. Ефективний і надійний тепловий насос серії BeeSmart спліт-система з тепловою потужністю 9,2 / 11,6 / 15,3 /18,5 кВт (A7/W35) для опалення, охолодження та нагріву гарячої води. 

https://ua.mycond.eu/teplovi-nasosy-seriyi-beesmart

 

 

Окрім того, значного зацікавлення від учасників виставки отримали фанкойли, які є ідеальними для використання в системах кондиціювання в офісних приміщеннях, в готелях та інших закладах. Мають низьке енергоспоживання та тиху роботу, що ідеально підходить для помешкань.

Також фанкойли MYCOND ефективно доповнюють систему теплового насосу, забезпечуючи повітряне опалення у зимовий період. Обладнання дозволяє економити, оскільки не потребує високих температур води для опалення будинку.  https://ua.mycond.eu/catalog/kondiciyuvannya

 

 

 

У виставці взяло участь 300 компаній, 14028 осіб відвідали захід, з яких 8% були іноземцями (окрім громадян Польщі). 

 

 

Дата проведення: 1 – 3 березня 2023 року 

Місце проведення: алея Катовицька, 62, м. Надажин, Республіка Польща 

Компанія Aclima  має на меті й надалі брати участь у подібних заходах, зокрема в  наступній едиції виставки, котра відбудеться навесні 2024 року. 

 

 

Mycond - perfect climate control  

 

Є питання? Будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою info@mycond.eu

 

Aсlima - ми дбаємо про комфорт вашого життя!
Ми до ваших послуг з понеділка по п'ятницю +38 044 344 71 35
Якщо ви бажаєте з нами співпрацювати чи маєте запитання – пишіть на http://info@mycond.co.uk

У вас залишились
питання?


У вас залишились
питання?

Форма зворотного зв'язку