Ви є тут

Акція! Купуй будь-яку вентиляційну установку разом із зволожувачем повітря та отримай у подарунок настінний гігростат Mycond !

 

 

 

Турбота про ваше здоров'я та комфорт починається зараз! Ми оголошуємо старт сезону 2024 та запускаємо акцію до кінця року. 

 

Купуй будь-яку енергозберігаючу вентиляційну установку з рекуперацією разом із зволожувачем повітря зі знижкою 10% та отримай у подарунок настінний гігростат Mycond!

 

 

 

 

Купуй:

 

Енергозберігаючі з рекуперацією, серії:

 

 

  • MVS***-DW ( витрата повітря: 300 ... 2600 м3/год)
  • MVC***-A (витрата повітря: 360 ... 2000 м3/год) 
  • MCFA (витрата повітря: 250 ... 500 м3/год)

 

та зволожувачі повітря серії:

 

 

  • MHDM-D ( продуктивність: 1 ... 6 кг/год)
  • MHDM-3S (продуктивність: 1 ... 3 кг/год)

 


Дізнатись ціну

Отримай у подарунок:

Настінний гігростат Mycond JS 401 


Сучасний багатофункціональний контролер для точного контролю параметрів температури і вологості. Настінний гігростат Mycond  — ідеальний вибір для систем клімат-контролю в житлових будинках або комерційних приміщеннях.

 

 

Термін дії акції

Акція діє з 25.03.2024 до 31.12.2024.

 

* Поки акційний товар у наявності.

 

** Умови акції: при купівлі комплекту вентиляційна установка +зволожувач, отримайте додаткову знижку 10% за комплект та настінний гігростат у подарунок. Участь в акції приймають всі покупці акційних товарів за умови відсутності інших знижок або нестандартних гарантійних умов. Учасники мають право відмовитися від подарунка, не можуть вимагати його заміни або передавати право на подарунок третім особам.

У вас залишились
питання?

Форма зворотного зв'язку